torsdag 20 augusti 2009

Badrummet!

Ja vad säger man... det är världsklass :-D

Har nu gjort om i bardrummet och det blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt det hela. I lördags kväll fick jag för mig att nu skulle det rustas i badrummet. Sagt och gjort, jag monterade ner sakerna från väggen och spacklade igenhålen. Så långt allt bra... men det är nu problemen börjar. Målade längs litsterna och sedan bröjade jag rolla väggen. Men oj...och jag men ar ett stort oj färgen fäster inte på hela väggen. Visst det blir vitt och fint, men ändå lyder det igenom på vissa ställen. Rollar en gång till det blir bättre men ändå inte 100.

Skickar ett sms till målaren... och han festar men jag kan ringa ändå. Han skrattar och muttrar på en och samma gång. Har använt mig av vattenbaserad färg men ska tydligen ha använt mig av oljebaserad färg. Hur ska man kunna veta det! Färgen jag använde är för kök och badrumsväggar... men inte min tydligen.

Men har köpt hyllor och korgar att lägga sakerna i så nu är det fint ändå. Fast får måla om väggen en gång till när det blir bättre väder så man slipper lukten.