tisdag 25 oktober 2016

I Love!

Så glad att ha mina ❤️i olika storlekar i mitt liv!! 
De förgyller livet på olika sätt!



Chokladbollstårta!




Detta måste jag ju bara prova att göra med Prinsessan!
Jag har snart köksvecka på jobbet och så då ska vi överraska personalem med en sådan.

Detta recept hittade jag på sidan Hembakat och Fredriks fika

Ingredienser till en Chokladbollstårta med Nutella

Ingredienser
400 g rumsvarmt smör
3 del florsocker
2 dl Nutella
1 dl kakao
13 del havregryn
0.5 dl starkt kaffe
Nutella
Pärlsocker

Gör så här:
  1. Klä en springform på 22-24 cm i diameter med bakplåtspapper.
  2. Rör ihop det rumsvarma smöret med florsockret.
  3. Tillsätt Nutella och kakao och rör tills det är välblandat. Tillsätt sedan havregrynen och kaffet. Blanda allt tills det är välblandat.
  4. Tryck ut degen i formen. Ställ i kylen 3-4 timmar så att den är riktigt kall.
  5. Ta ut kakan ur formen och dekorera med pärlsocker runtom
  6. Spritsa små toppar av Nutella och lägg på lite färska bär som dekoration.


chokladbollstårta med nutella
Chokladbollstårta med Nutella av Fredrik