lördag 1 juni 2013

Kärlek!

Kärleken till ett barn är obeskrivlig!! 
Från första stund man upptäcker att man är gravid kommer känslan. Något så litet oskyldigt som ett plus på teststickan får en att börja drömma om det lilla frö som bor där inne.
Handen på magen och känna rörelser där inne. Att dela denna fantastiska upplevelse med den blivande fadern.
Dela allt tillsammans... Drömmar, förväntningar, illamående och foglossning ;)
En del har ju rosenskimrande graviditeter. Inget jag känner till;) illamående, viktmedgång, extra kontroller, foglossning, inlagd på sjukhus kännetecknar mina :)

Transportsträckan fram till förlossningen är lång vissa gånger. Sedan att få det lilla pyret på bröstet. Hjärtat klappar och tårar rinner av lycka. 
Sedan är det ett stort ansvar. Som inte alla klarar tyvärr.
Alla ska verkligen inte ha barn, de passar inte som förälder! Tur att en del personer förstår det själv! Sedan finns de personer som passar ypperligt men inte får några. 
Det verkar vara ett lotteri. Då vissa får kämpa men blir inte gravid medan andra behöver bara titta på varandra för att bli det. 

Jag kan göra allt och då menar jag allt för mina barn. Bara jag tror det är det bästa för dem. Se deras glädje och lycka är obeskrivlig.

Nä... Dags att ta tag i morgonen och njuta med alla mina älskade hjärtan!!



Svårt

Tänk så svårt det kan vara ibland att lägga ifrån sig telefonen ;)
Ligger och skickar meddelanden. 
Det blir som ingen av oss vill sluta, nya ämnen dyker upp hela tiden. Vissa underbara andra mindre roliga men saker som behövs diskuteras.

Nynnar lite på I'm a bitch, I'm a lover, I'm ....
Men så länge jag håller mig till den bittra, ljuva, rena sanningen så behöver jag inte fundera!