fredag 11 november 2011

Oh yes!!!

Där satt den! Är så glad för att det äntligen klaffade allt. Hade gjort en bra intervju så jobberbjudandet gick till mig! Fått ett vikariat som jag verkligen ville ha. Lönen är inte heller fel :-D Så nu hoppas jag att jag kan stoppa undan lite pengar så vi kan åka på en weekend i vår bara jag och min älskade make!
 
Tänk vad härligt att få möta våren i Paris bara vi två.  Äta på små mysiga bistron och ta ett gott glas vin. Njuta av storstadspulsen och på en och samma gång av lugnet. Kramas och bara umgås. Mmm det skulle vara så härligt.
 
Att börja jobba så här mycket igen kommer ställa nya krav på familjen. Det kommer att bli en helt ny situation eftersom jag har varit hemma stor del av tiden under barnens uppväxttid. Men nu kommer det nya tider och maken kommer få vara hemma mer, vilket kommer vara bra för alla.
 
Det var så underbart förra veckan när maken kom och kramade om mig, viskade i örat att han hade saknat mig så mycket nu när vi inte hade setts så mycket. Det blir ju så ibland när vi jobbar mot varandra.
Jag älskar dig lilla make... och jag vet att det är ömsesidigt <3