onsdag 4 april 2012

Funderar

Ja just nu sitter jag och funderar på hur jag ska lägga upp kurserna till hösten. Vad ska jag ha med och vad ska inte vara med. Vilka kurser är bäst och vilka kurser kommer vara populära bland eleverna?
Det är många frågor och lite tid. Har studiedag idag, så detta ska vi arbeta med.

Egentligen skulle jag behöva sova! Är så trött, så där vårtrött som man kan bli när det blir omställning i vädret. Inte blev det bättre av att lilla gumman kom upp i natt och skällde på mig som bara den.
Fick värdens utskällning för att det var mörkt i rummet, det var mitt fel att datorn hade stängts av och att sagan var slut.
Hon somnade om 5 minuter sedan skrek hon åt mig att jag skulle gå ner och tända alla lampor så att hon kunde gå in på lilla gubbens rum och sova!

Att vi sov i en dubbelsäng bara hon och jag (maken jobbar natt) hjälpte inte. Hon tyckte att det var för lite platsoch att jag tog allt täcke. Då ligger hon på tvären i sängen med två täcken och 1 filt... själv fick jag bara en kudde :-)

Nä... jobba lite till med kursplaneringen sedan blir det lunch ute på stan!!
Ha en bra dag och se till att ha kvasten servad och polerad tills i morgon. För imorgon bär det av på den årliga turen då man får vara häxa till skillnad från andra som är det året runt :-D