måndag 14 april 2014

Hoppsan ;-)

Om du bara visste vad jag vet , vad jag fått berättat för mig... 
Blir så full av skratt varenda gång. Det måste vara karma att personen får uppleva detta... Eller så tycker någon där uppe att det är min tur nu att kunna skratta åt det som händer. 

Detaljerna jag fick viskandes i mitt öra fick mig nästan att ramla av stolen så skrattade jag. Vet att det är elakt men så som personen behandlat mig så tycker jag bara det är lagom åt han/henne att den får känna på den bittra eftersmaken av sin egen medicin! 

Ibland är det bättre att sopa rent framför sin egen dörr först!

Har även förstått att det finns män/kvinnor som är ännu mer osmidigt än mitt ex. Han hade ju bara en vid sidan om åt gången och inte flera.
Ibland skulle man vilja vara en liten fluga på väggen när en sådan man/kvinna  träffar flera av sina kvinnor/män i samma rum... Speciellt som han/hon tror att de inte träffats :-D rent hypotetiskt måste han/hon ju ha svettats och blivit nervös för vad som skulle sägas. 

Fast jag vet hur komiskt det kan bli! :-D Träffade Mr A på krogen och han stötte.... Sedan helgen efter träffades vi igen och då hade han svågern med Mr M som stött ett tag! Åh vilket gott skratt jag och väninnan fick när två vuxna män betedde sig som fjortisar och försökte dölja det för varandra. Så när en försvann på toa så försökte den andre lägga på charmen och vice versa. 
Så när vi kom hem till väninnan på natten och satt och käkade fick vi några goda skratt! Kan ju för säkerhet berätta att detta skedde sommaren -12 innan jag träffade <3

Vet att jag gjort en enorm resa med mig själv sedan skilsmässan. Rent utseendemässigt så ser jag betydligt yngre ut och så mycket "snyggare"
De komplimanger jag får idag av unga män är makalösa!! De värmer så gott att höra av kollegor hur jag blommat upp, tagit tag i mitt liv och förvandlat mig medan motsatsen hänt hos exet.
Som någon sa 14 års tid som puppa nu har fjärilen kommit fram;-)


Mumlade visst i sömnen när vi var i Swansea på hotellet. Men omfamningen och viskningen i örat fick mig att komma till ro. Diskuterade det sedan i bilen och jag kände mig trygg över det som sas. Tycker då så mycket om att bli tilltalad som min blivande fru! Frieriet har ju kommit flera gånger än en och svaret har blivit detsamma varje gång ja! 
Jag vet att det varit jag som dragit på det och inte kunnat ge ett exakt datum. Men det är på gång ;-) några fler bitar måste bara falla på plats

Nä... Nu är det dags att sova lite. Lååång spännande härlig dag imorgon med mina juveler ;-) härligt med påsklov eller hur? ;-) en fördel med lärarjobbet... Fast ny har jag ju semester i och med att jag inte är lärare på det sättet mer utan deras chef ;-) 

;-)

Känns som den här ägaren inte kan cykla därifrån trots att cykeln är låst för att förhindra stöld ;-)

Road trip!

Now that I'm home again with working internet I can describe the trip :-)

We went on Thursday evening from Stockholm. We drove through Sweden to Denmark. Took the bridge from Malmö over to Denmark. Throu Denmark to Germany. In Germany I think I have visit a lot if gas stations! To find breakfast wasn't easy ;-)
Parts of Netherlands, Belgium we drove throu. And in France (Calais) we took the ferry over to Dover.
So now I have been driven car in Germany and France. 
Before we went I said that I would never drive in GB since they are driving on the "wrong" side of the road 
But after a while and S was tired I tried. It was no problem!! The hard part was the roundabouts! But of course I manage that to without any problems. I don't panic or freaking out for things like that.

We came to Swansea an found a nice hotel. Bought the car and then headed home again.
So Sunday night I was home again!

On the way home we stopped in Puttgarten and bought a lot of wine!

We had a lovley time me and my <3

Skulle ha beställt!

Ja jag vet.... Vi skulle ha beställt dem som <3 ville när vi var i butiken sist!
Men vem trodde att vi skulle komma i väg så snart.
På färjan mellan Dover - Calais i solnedgången hade ju varit perfekt ;-)