onsdag 26 oktober 2016

Hantverkare

Vem behöver en sådan :-) Igår var jag "finsnickare" när jag höll på i prinsessans rum och idag var jag rörmokare när det var stopp i avloppet i köket. Det är så förbaskat skönt att klara sådant själv utan att stå helt handfallen och fundera!

Ja jag ringde prinsessans far och frågade om hjälp när det handlade om att sätta upp saker på en tin gipsvägg. Tyvärr så hade han inte tid så jag löste allt själv på mitt egna lilla vis. Egentligen så skulle jag ha haft Mollskruvar och det speciella verktyget. Men då den inte ville fungera som jag ville så flyttade vi lite möbler och satte upp hyllan med mera på yttervägg så vi inte behövde dessa specialskruvar! Man får ju tänka till :-)

Att rensa avlopp är inte kul. Men är det stopp och propplöparen inte hjälper är det bara att skruva bort vattenlåset och rören för att ta bort stoppet! Notis till er läsare... se till att använda handskar om vatten med propplösars skulle rinna även händerna... det är inte skönt att ha öppna sår och få det vattnet in i såren.... ;-)