onsdag 12 januari 2011

Bilder

Ibland undrar man hur det är ställt hos vissa människor. Kan inte fatta hur korkad man får vara. Varför i hela friden lägger man ut bilder halvnakna med mera på sig själv på sin blogg? Är man så desperat att få uppmärksamhet? Men det är väl dessa typer av personer som hamnar på TV som i till exempel big brother och paradise hotell. Ganska patetiskt :-)

Har suttit och gått igenom julkortshögen. Även i år så var Mike Becks julkort fyndigast. Men finast var nog alla julkort på barn som trillade in.

Åh förresten. Den här sidan måste jag bara rekommendera www.myclubcard.se den är ju kanon... nu ska jag bara se om den fungerar som det är tänkt. Man lägger in alla sina medlemskort och sedan via mobilen och en waplänk så får man fram kortet med streckkod och allt. Bara för butiken att scanna av mobilskärmen. Aldrig mer behöver man ha alla kort med sig i plånboken.

En annan bra länk för familjer är http://www.easyfamily.se Där kan hela familjen logga in i en gemensam kalender. Sedan kan manfå påminnelser om saker som ska hända till mobilen. Så nu finns det ingen anledning att glömma något.