torsdag 3 november 2011

Ett telefonsamtal

Ett enda litet telefonsamtal var det som krävdes för att mardrömmen skulle starta! Ett samtal från en syster till socialtjänsten så var bollen i rullning.
Anmälda för sexbrott mot sina barn! Det vidrigaste brott som finns.
Anhållen och häktad med restriktioner vilket innebär att man inte har kontakt med någon förutom advokat. Totalt avskärmad från familjen. För ett brott som ej begåtts! Åklagarens val!

Barnen omhändertogs direkt efter telefonsamtalet här var socialtjänsten snabb! I 68 dagar!!! Att paret blev friade spelade ingen roll. Socialen behöll barnen ändå och kom med nya falska anklagelser. Horribelt att denna häxjakt fick fortsätta. Med stöd av socialtjänst och politiker.

Har ni inte sett uppdrag granskning på svt så se det på svt play!

Tack gode Gud att det nu äntligen blivit ett slut på det hela!

Sedan kan man ju undra hur socialtjänsten fungerar. I Sandviken omhändertogs 31 hundar hos en barnfamilj. Men då funderade de på att starta en utredning. Då for visst inte barnen så illa att de behövde ta dem på en gång. De kunde visst bo i ett hus där myndigheterna knappt kunde gå in på grund av stanken från avföring och urin!

Ett telefonsamtal kan även vara underbart!! Har pratat med min underbara väninnan på sjukhuset. Att höra hennes röst var så underbart!!