torsdag 30 maj 2013

Reflektioner...

Ja, ibland slår det mig hur livet har varit... det har inte alltid varit det lätta och rosenskimrande romantiska som man hade hoppats på. Tror nog att jag har så många olika roller i några få mäns liv.
Älskarinnan, flickvännen, fästmö, frun, hatobjektet, förstöraren, den bedragna, det underbaraste, ex, dröm.
Men dessa möten i livet har format mig och gett mig den erfarenhet jag har idag, så trots allt är jag tacksam

Älskarinnan:
Finns där för tröst, den som får höra hur illa det är med flickvännen/sambon/frun, att ingen förstår honom, han är oälskad, oattraktiv, känner sig gammal eller bara feg att lämna det trygga. Bara för att man är älskarinnan innebär det inte att man har kärleksfulla känslor för varandra. Det kanske bara är en spänning

Flickvännen:
Den som i all hast får börja ta ansvar för nya saker, som det blir svårare att prata med, där det blir små konflikter, men ändå inte så pass allvarliga. Lever i en rosenskimrande värld på små jälvla rosa moln ;-)
Definitionsfråga, när övergår man till flickvän? 

Fästmö:
En ring har hamnat på fingret, förhastat eller planerat :-) Ja nu börjar planer för framtiden... delas dem av alla? Börjar man nu ta varandra mer för givet? Hm... svårt

Frun:
Oj... är det här sista chansen att rädda förhållandet, att gifta sig och visa världen att vi håller minsann ihop, vi är såååå lyckliga. Nä, visst det finns nu en helt annan form av kärlek, barn hus hem och allt har man kanske nu skapat tillsammans. Men ändå jag blev hushållerska på en och samma gång :-)

Hatobjekt:
Ja, vad har hon som inte jag har?? Den frågan vet jag att det finns de som ställt sig! Jag kan tyvärr inte svara på! Fråga din man eller ditt ex. Varför gör du så här, varför förstör du för oss? Det kan jag inte heller säga, kan kanske börja med att hade mannen i fråga varit ärlig från början så kanske det inte hade hänt. Eller så fanns det något som ingen kunde stoppa, det fanns en ren skär attraktionskraft där båda ansåg att det var värt det...

Förstöraren:
Ja, det blir ju lite av en blandning mellan älskarinnan och hatobjektet. Men sedan får man ju faktiskt ta med i beaktning att jag inte var ensam om detta, det kan ju vara så att den "lycklige" mannen var den som sökte upp mig och inte värt om.

Den bedragna:
Ja jag har även varit på den andra sidan av staketet. Har varit den kvinna som blev bedragen om och om av min make. Alltid nya ursäkter. Idag kan jag dem allihopa. I den här rollen så får man tentakler som suger upp information, får en känsla som tillslut visar sig vara sann. Man kan exakt säga när det är lögn och när det är sanning. Tro aldrig att du kan lura en kvinna som en gång blivit bedragen.

Den underbaraste/dröm
Att vara denna kvinna för en man är en fantastisk känsla. Det behöver inte handla om sex, utan det finns så mycket mera. Att vara den kvinna mannen fantiserar om drömmer om och den som han delar allt med är en känsla som är obeskrivlig. Att höra att man är det bästa som hänt honom, att allt är fantastiskt och att det bara finns du gör en kvinna lycklig.

Ex:
Ja den här biten kan vara svår.... men det beror ju på hur länge man har varit ett par, om man ens har varit ett par. Men att vara den före detta frun gör att man får en stämpel på sig som bitter och krävande, speciellt om man har barn ihop. Dock kan jag inte säga att jag är det, jag är faktiskt riktigt tacksam numera att vara fd fru till min ex make. Han gjorde oss båda en tjänst :-)






Man eller mus?

Ja det är ju en fråga man kan ställa sig!
För just nu tycker jag att det finns någon ;-) Fegt att inte våga ta konflikten framför allt så känns det som ärligheten är en svårighetsfråga! Hur svårt kan det vara?? Är man så himla rädd så är det ju kanske bäst att inte sätta sig i den sitsen där man behöver ljuga för att klara sig. Ett rakt svar på en rak fråga är det enda som krävs.
Åh jag kan tänka mig reaktionen om jag skulle göra på samma sätt... det skulle med all sannolikhet inte falla i god jord, utan då skulle det bli en helt annan stämning. Och jag skulle få heta både det ena och det andra. Psykiskt instabil, mytoman med mera

Men som sagt var... som jag blir behandlad behandlar jag personen tillbaka....  Saken är att det blir bara patetiskt och extremt löjligt att se och höra undanflykterna.

Har redan slängt bort allt för mycket tid på dig i tron att allt var bra, men nu är det slut på det! Du har själv satt dig i den här situationen och som man bäddar får man ligga :-D

Grinig, bitter?? Jag?? Nej då...bara trött... för trots allt så har du ändå gett mig det finaste som finns här på jorden!


Framåt!


Nu går det framåt.... få se hur långt det kommer att gå, få se om jag får igenom mina krav eller inte ;.)
Ska bli intressant att se om det behövs kompromissas eller ej



Telefon

Nu vill jag ha min Iphone 5 så att jag kan lägga in allt i den...

Vill ha den bättre kameran så att jag kan knäppa fina kort på mina älsklingar!