torsdag 11 februari 2010

Alltid är det något

Alltid är det något som måste göras när man har hus. Det är antingen det ena aller det andra. Vissa saker är roligare än andra. Att göra barnens rum klara var riktigt kul, sedan det andra att ta reda på en massa olika kartonger och småsaker är inte lika kul. Det är ju så lätt att skjuta upp det till ett senare tillfälle.

Fast idag så har jag packat ihop leksaker som barnen inte leker med mera. Det blev en hel flyttkartong med leksaker och en till med gosedjur som bara ligger och är i vägen. Kan väl säga att detta bara är början. Nu ska jag bara leta på någon form av insamling som jag kan skänka dessa till. Det finns så många barn som inte har leksaker och då kan de få dessa.

Idag har vi varit på stan igen och kollat lilte om det händer roliga saker i och med att melodifestivalcirkusen är här. Barnen träffade Mamma Mu och Kråkan på stan och lekte lite med dem. Men Stina lurar men verkligen inte. Hon talade om att det minsann bara var någon som var utklädd till Mamma Mu och Kråkan. De fanns ju inte på riktigt utan bara i böckerna.

Klädhögarna här hemma blir enorma under en vecka. Ja jag maken och Edvin gör inte av med så mycket kläder... utan det är Stina. Jösses vad hon kan. Hon byter om kläder flera gånger per dag. Hon tycker att det är så roligt att byt kläder, stå där framför garderoben och välja bland allt. Sedan att stå framför spegeln och kolla hur hon ser ut. Prova halsband och annat till. Men att lägga undan kläder igen det är väl onödigt. Det kan väl mamma göra :-) Är det en tjejgrej eller är det bara min lilla underbara sak?

Nej... åter till boken... fast det blir nog att kolla lite på facebook innan...