måndag 30 januari 2012

Ledig helg!

Tanken den här helgen var att barnen skulle på karate läger och maken och jag skulle få egen tid.... men nu blir det inte alltid som man har tänkt sig.

Fredag kväll så lämnades barnen på läger kl 18. Vi gick på bio och såg Hamilton. Den var riktigt bra. Dock så retade jag mig på att det var sträck mitt i filmen samt att det fanns gröna sträck på kanten. Det bara blev så att ögonen ssökte sig dit hela tiden.

Vid 23 tiden ringde sonen och hade lyckats med att göra en liten olycka i byxan, men men hjälp av guidning så klarade han av att fixa det själv.

På lördagen hade vi lovat att hjälpa till och skjutsa barn till och från badhuset. Sedan så checkade vi in på hotellet. Efter badet så var det trötta barn som hämtades... men nu skulle de tillbaka till klubben och käka tacos! Senare skulle de även krossa sten!! Det var då olyckan var aframme igen. Stina tog i så att allt maginnehåll hamnade i byxan.

Varenda gång efter badhus så blir hon dålig i magen. Hon sväljer för mycket vatten. Även idag så hade hon gjort det. Men nu ville hon hem! En underbar väninna hämtade Stina och mig så att jag kunde skjutsa henne hem till mormor och morfar. Detta hände govetvis mitt i makens och min middag. men jag hann tillbaka till efterrätten :-D

Men efter det hände inga mer fadäser.... utan vi hämtade Edvin kl 11 på söndagen- det var trötta men mycket gada barn på söndagkväll som somnade.

 

Jobbmaterial!

Här kommer det förhoppningsvis att hamna litekursmaterial... allt beroende på vad som händer med jobbet :-)
Här kan jag skriva