torsdag 17 april 2014

Nyfiken?

Åh vad jag blir full av skratt!! Nyfikna människor som fjantar runt som katten kring het gröt!! 

Nej jag är inte gravid det är inte min BF jag väntar på!! Barnen ska få en kusin!! En liten Lillan! Vi längtar så till det lilla miraklet har vänlighet att dyka upp ;-)

Minns själv hur det var innan Edvin föddes. Ändå hade vi exakt datum och tid vi skulle in. Skillnad med Stina eftersom hon hade bråttom och kom en månad före ;-)

Åh minns hur det kändes när de visade barnen när jag fick känna dem nära. Det är så underbara munnen som ej kan beskrivas i ord. Det är något man måste uppleva för att förstå.


Mat

På kryssningen var det god mat! Samma typ av buffé som när jag, <3, var iväg med kompisar i somras. 

Fast när det gäller buffé, smörgåsbord och liknande så är jag lite smått äcklad... Folk som petar i maten, kladdar och så. Sedan de individerna som kastar all mat på tallriken. Från sill till efterrätt i en enda salig röra. Bara för det finns lite efterrätt kvar så innebär det inte att den tar slut... Personalen fyller faktiskt på mer ;-)


Snart dags!!

Kvasten är putsad och trimmad! 
Kaffepannan blänker och redo för avfärd. 
Kommer med all säkerhet möta många av Er läsare därute vinglandes på kvasten *asg*
Ha en bra påsk! För det kommer jag att ha!! 

Inre kompass!

När vi skulle tillbaka till båten så frågade Edvin hur jag skulle hitta tillbaka. Berättade då på skämt att jag hade en inbyggd inre kompass. Hör då Stina mumla i bakgrunden "Och den är det fel på, den bara står och snurrar!" Vilken tilltro till sin mor ;-)

Kan dock berätta att jag hittade direkt! :-D


Nu är den här semestertrippen snart slut. Har varit helt ljuvligt. Väntar med spänning till påsken!! 

Väntar på ett alldeles underbart litet påskägg som skall kläckas!! Barnen får en kusin!!