söndag 4 april 2010

Men hallå??

Hur i hela friden är det ställt med människan? Antingen så ramlade människan ner från skötbordet och slog i huvudet hårt eller så måste var mamman och pappan lite för nära släkt :-) Personen i fråga kan ju absolut inte ha tänkt eller så var det det den gjorde och så blev det kortslutning.

Var ute med barnen och så kom det en hundägare med en bjässe till hund. Hunden sätter sig och utför sina behov. Ägaren tar givetvis inte upp det efter sig. Så jag ber barnen att se sig för så att de inte behöver kliva i bajset. Då vänder sig personen om och säger att det inte gör något, att man inte behöver ta upp bajset. Okej säger jag men inget mer. Får sedan kommentaren. Ja men det är ju bara bajs, det bryts ju ner och gör ingen skada. Folk behöver ju inte gå där. Nä visst det är bajs, men det tar ju ett tag innan det blir jord, och sedan när det ligger på gångvägen så är det ju där man ska gå.

Hur kul är det att få in barn som har trillat i hundskit? Nä tack... gör hellre något annat med den tiden det tar att sanera barnen