måndag 13 maj 2013

Japp ;)


Or...
I'm not really a bitch...I'm just playing one in you're life ;)

Minne med massor av kärlek!

Foto Anne Gebbes
Åh jag minns när de var så här små.... mmm när de låg där på bröstet och snusade så sött. Härlig känsla!
Hur man kunde ligga i timmar och bara titta på dem.
En sådan känsla kan inte beskrivas med ord. Någon som aldrig har haft/har egna barn förstår inte till 100% vad man talar om


Fröknäcke!

FRÖKNÄCKE


½ dl solrosfrön
½ dl sesamfrön
½ dl pumpafrön eller kärnor
3/4 dl linfrön
½ tsk salt
1 dl maizenastärkelse
1½ dl kokande vatten
½ dl rapsolja
flingsalt


  • Blanda alla torra ingredienser i en bunke
  • Häll sedan oljan och det kokande vattnet på. Se upp för det kan skvätta.
  • Blanda om och smaka av i fall det är tillräckligt salt. Kom ihåg att du även ska strö över flingsalt
  • Häll ut gröten på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut tunnt och strö över flingsalt.
  • Grädda i ca 1 timme i 150 grader. Stäng av ugnen och låt plåten stå kvar ca 15 minuter i eftervärmen.
  • Ta ut och låt brödet svalna innan du bryter det i bitar.
  • Kom ihåg att brödet ska vara knaprigt och hårt EJ segt

Enormt gott med en bit brieost eller liknande!

Bilden är tagen från  appelblomman.blogspot.com